My Status: Planning for the Future...
____________________
 
8

Luồng gió mới…

Posted by cemetery on Dec 20, 2006 in Others

Hôm nay học ADO.NET – Thầy Ngọc dậy !

Một cảm giác rất lạ trong toàn bộ 3 tiếng ngồi học, cảm tưởng như nuốt lấy từng “ngụm” kiến thức . Nó i hệt như cái cảm giác ngày nào lần đầu tiên được vào lab và nhận các kiến thức truyền thụ từ thầy Trung .

Thật sự thấy rất thích thú và hào hứng với bài giảng của thầy. Chỉ với vài hình vẽ và các cách thức so sánh dễ hiểu mà hơn 20 trang sách vèo một cái đi hết. Lạ thật, hay thật

Hôm nay còn được thầy cho xem mẫu temp document của một project HOÀN HẢO theo chuẩn quốc tế. Phê lồi mắt ( chẳng biết đến bao giờ mới có thể viết được 1 document đỉnh cao như vậy ).

————-

Tự nhiên thấy hứng thú học hành ghê … Hơ hơ ..

P/s : Thầy kể ở bên FPT-Aptech thầy từng dậy có 1 em gái thủ khoa công nghệ năm vừa rồi, pass project theo chuẩn của thầy – môn dotNet – với điểm số 100%. Chẳng hiểu có phải em Zi – K51CA không nhẩy Zi đâu rồi, vào xác nhận đê em


Tags:

 
6

Đám cưới ếch !!!

Posted by cemetery on Dec 13, 2006 in Others

Nhanh nhỉ, thế là lớp lại có 1 đứa nữa lên xe hoa về nhà chồng.
Chỉ tiếc là hôm đấy chẳng thấy Mr Khánh rủ mình đi cùng để gặp mặt bạn bè ( Ơ mà nhìn ảnh thì cũng chẳng thấy Mr Khánh đâu, 3 làng 7 chợ anh Khánh ở đâu thì về ăn cơm với cá nào +__+ ).

Bác Hưng hói có vẻ như tràn ngập hạnh phúc vì đã tống được quả bomb âm ỉ 21 năm trời trong nhà Image. Ờ mà không thấy Mrs Giang Nga đi dự nhỉ, chắc cô vẫn nằm nhà Image..

Hehe, hy vọng chống lầy rồi, chồng nó quản cho chặt. Chỉ sợ 2 vợ chồng lại hợp đồng tác chiến phá gia chi tử thì bỏ mịe Image.
Sớm có thằng ku ếch nhá Image


Tags:

 
2

09/10/2004 – 09/12/2006

Posted by cemetery on Dec 9, 2006 in Others

Image   Image   Image

Tags:

 
3

Phần mềm ca…

Posted by cemetery on Dec 8, 2006 in Others

(Nhạc bài Tiến về Sài Gòn).

Chương I: Ra đi từ đói nghèo

Quê nghèo ta rau cháo triền miên cứ nghĩ thành phố giàu.
Ta rời quê ra chốn phồn hoa tranh đấu với đời
Nơi thành đô không có tiền tiêu kiếp sống thật ê chề
Nào bạn ơi ta hãy cùng nhau đi cướp tiền Tây
Súng gươm xưa rồi nay ta dùng máy tính
Công ty kiếm tiền theo quy trình ISO
Tiến vào phần mềm, trận cuối là trận này
Xuất khẩu phần mềm, chiến đấu vì ngày mai.

Chương II: Cao trào hành động.

Bao chàng trai không tiếc tuổi xuân đang viết nhiều chương trình.
Em thật xinh cũng quyết lập công chưa muốn lấy chồng.
Nơi thành đô không có phù hoa chỉ có bài ca này
Phần mềm ca ta hát cùng nhau vang khắp Việt Nam
Tiến lên vinh quang chúng đang chờ phía trước
Tiến lên toàn cầu đếch biết gì cũng tiến
Nước nhà còn nghèo ta gắng làm thật nhiều
Lúc nào mệt thì ta hát Phần mềm ca.

Chương III: Trở về trong khúc khải hoàn

Ta về quê trong ánh hào quang cô bác ngợi ca vì
Khu nhà tranh xơ xác ngày xưa ta cất cao tầng
Trên đường đê con cái nhà ai ríu rít chạy theo cười
Đồng bào ơi ta đã về đây, Fsoft về đây
Quyết xui nông dân tham gia toàn cầu hóa
Quê hưong trông chờ xuất cho nhiều gạo thóc
Xuất khẩu phần mềm, ta sẽ vượt thằng Tàu
Xuất khẩu gạo nhiều, ta sẽ vượt thằng Xiêm.

Copyright (C) Fsoft – Stico  Image


Tags:

 
3

CMR IT

Posted by cemetery on Dec 8, 2006 in Others

GENERAL

1. Can we change the branch later ?
Ans: Yes – if there is a vacancy and the change will be given purely on merit.

2. What is normally the vacation period?
Ans: August – at the end of even semester and February – at the end of odd semester.

3. What is the college timing?
Ans: 9.00 am to 4.30 pm

4. Does college has canteen facility?
Ans: Yes.

5. What sports students can play?
Ans: Cricket, Football, Volleyball, Shuttle badminton, Carom, Chess and Table tennis.

6. Library is open upto what time?
Ans: up to 10.00 pm.

7. How many books are issued to a student?
Ans: 2 books for 15 days.

8. What is the scope of each course?
Ans: Please contact respective Department Heads at the college premises to know more about the department and scope of the particular course.

9. How is the placement?
Ans: 2004 – 100%
2005 – 90%
2006 – Already 40% over.
2007 – Approx. 120 students so far.

10. What are the companies visiting the college?
Ans: Please contact Placement Bureau at the college premises or visit http://cmrit.cmredu.com/Placement.aspx .


11. How is teaching?
Ans: Excellent. You are always welcome to visit the campus to know the infrastructure and teaching provided.

12. Do you provide additional skills?
Ans: Yes, we provide in the areas of soft skills  as well as technical skills development.

13. How often do you report the progress of a student?
Ans: Once every semester. But if you give email ID, we will send the report after every internal test. email ID of a parent).

14. Is there any Dress code?
Ans: Yes – formal without exposure.
No long hairs.
No colouring of hairs.
No dropping pants.
No sleeveless blouse.
No Chappals.
No ear rings for boys.

15. Do you give scholarships?
Ans: Yes – Merit cum Mean basis.

16. How much is the college fees? Can we pay college fees semester wise?
Ans: No, college fees will not be collected semester wise.

17. What is the cut off rank last year during CET counseling and COMEDK.
Ans: COMED K – 7000 rank and General Merit through CET – 5000 rank

18. How many Professors, Asst. Professors?
Ans: Presently we have 5 Professors and 10 Assistant Professors as on 30th May 2006.

19. How many Doctorates & M.Tech holders are there among faculty?
Ans: 6 PhD’s and 30 M.Tech / Post Graduates. Please visit respective department page to know more detail.

20. Do you have University Rank Holders?
Ans: Yes, 8th Rank in Telecommunication and 4th Rank in MBA during 2005 VTU convocation.

21. What is the Rank of the college officially / unofficially?
Ans: Unofficially we are at 5th place in Karnataka among those colleges coming under COMEDK.

22. What is the fees structure?
Ans: Take details from Mrs. Shobha Reddy – Administrator, CMR Trust office or Principal’s office, CMRIT at 28524477.

23. How is Internet facility in the college? How many computers?
Ans: Yes 1mbps Internet facility through BSNL and in labs, one student is given one computer to work on.

TRANSPORT  FACILITY

1. Is Bus facility available? What is the fees?
Ans: Yes, we have bus facility and Rs. 7,500/- per year is the bus fees.

2. What are the routes of buses?
Ans: Please refer  http://cmrit.cmredu.com/Facilities.aspx  or College Notice board.

3. Can we pay bus fees per semester?
Ans: No.

HOSTEL

1. Is hostel facility available? What is the fee?
Ans: Yes, hostel facility available for both boys and girls.

2. Are rooms single room / twin sharing? Are the rooms have attached toilet or common toilets?
Ans: Common

3. What all you provide?
Ans: One table, one chair, fan, cot, almirah and one extra power point for computer.

4. Do we have Internet facility in the hostel?
Ans: A proposal to provide WIFI facility is under consideration.

5. If a student becomes sick in the hostel – what you will do?
Ans: We will take them to hospital, which is close by. Our doctor Dr. Raju Reddy, will be available within 1/2 an hour after a call given.

6. What food is given, if the student is sick in hostel?
Ans: Bread & Milk.

7. In hostel, how many from – Jharkand, Assam, West Bengal, New Delhi, Bihar?
Ans: Contact hostel administrator for more information. (Sri. Ramalinga Reddy – 28524477 – Extn 203)

8. How room allotment is done?
Ans: First come first basis.

9. If they go out, what is the latest time they can come to hostel or Do hostel have time restrictions?
Ans: Latest by 7.30 pm for both boys and girls.

10. If we go on leave other than vacation, do we get Mess concession?
Ans: No. Students have to pay 11 months mess bill,  even when they go on leave,  vacation or unnoticed.

11. Do we have Common room, TV?
Ans: Yes, we have common room in the hostel.

12. How many rooms and capacity of hostel?
Ans: Contact hostel administrator for more information. (Sri. Ramalinga Reddy – 28524477 – Extn 203)

=========

Image


Copyright © 2020 Bùi Hoài Nam – cemetery All rights reserved. Theme by Laptop Geek.